CITYLIGHT PLAKATI

 

Material
 
Semi gloss papir 135g
 
 
Tehnologija
 
Digitalni tisk
 
 
Format
 
118,5 x 175 cm

Citylight plakati so postali nepogrešljiv oglasni medij urbanih središč, nakupovalnih centrov in mestnih postajališč. K njihovi učinkovitosti prispeva dodelanost objekta in notranja osvetlitev, ki oglasu pripiše elitni izgled. Z razliko od velikih formatov so citylight omarice nameščene na prehodnih mestnih predelih in sprehajališčih ter zato pešcem vidni iz neposredne bližine. V mestnih središčih jih z lahkoto prečitajo tudi vozniki, saj so na avtobusnih čakalnicah postavljeni pravokotno smeri vožnje, kjer je hitrost omejena. Visoka komunikacijska učinkovitost izhaja iz dosega publike aktivnega profila in širokega starostnega pasu.

Zato je kakovost tiska še toliko bolj pomembna in jo v DPIju zagotavljamo s vrhunsko tehnologijo tiskarskih strojev HP Scitex – Turbojet TJ8300 standardnega formata 118,5 x 175 cm.

V mestnih središčih jih z lahkoto prečitajo tudi vozniki, saj so na avtobusnih čakalnicah postavljeni pravokotno smeri vožnje, kjer je hitrost omejena. Visoka komunikacijska učinkovitost izhaja iz dosega publike aktivnega profila in širokega starostnega pasu.

Povpraševanje

Mapa