FASADNE SLIKE

 

Material
 
PVC platno Mesh
PVC platno Frontlit
 
Tehnologija
 
Digitalni tisk
 
 
Format
 
Po naročilu
 

Fasadne slike so oglasne površine velikih dimenzij namenjene pokrivanju fasad, ki se v času prenove, izkoristijo kot velika oglasna površina v mestnih središčih. V ta sklop spadajo tako stanovanjski bloki kot industrijski objekti ali zgradbe namenjene športnim, nakupovalnim ali zabavnim namenom. Dodatna prednost je uporaba tovrstnih platnenih prevlek pri obnovah zgodovinskih oziroma spomeniško zaščitenih zgradb, na katere se v času prenove ponazori bodoča podoba ali opis gradbenega posega v teku. Dimenzije fasadnih slik so izdelano po naročilu in dimenzijsko prilagojene razpoložljivi površini ter specifičnim tehničnim zahtevam nosilne strukture.

Fasadne slike so oglasne površine velikih dimenzij namenjene pokrivanju fasad, ki se v času prenove, izkoristijo kot velika oglasna površina v mestnih središčih.

Izdelane so lahko v enem kosu ali iz večjega števila šivanih segmentov, ki sestavljajo veliko platno z enotno podobo oglasa. Razpolagamo s številnimi materiali različnih tipologij na osnovi zahtev in uporabne funkcionalnosti medija. Te opredeljuje trajnost in časovni rok izpostavitve, klimatski pogoji, odpornost na vetrovne razmere ali druge vrste obremenitev.

PVC platna iz katerih so izdelani ponujajo 1 letno garancijo, medtem ko za visoko kakovostni tisk uporabljamo barve z UV zaščito, ki imajo 3 letno garancijo na obstoj tiska. Naš strokovni tim ima večletne izkušnje s pripravo, izdelavo in montažo fasadnih slik po celi Sloveniji, Avstriji in Italiji.

Med te se lahko ponašamo z izdelavo fasadnih oglasov do več tisoč kvadratnih metrov velikosti.

Lahko ponašamo z izdelavo fasadnih oglasov do več tisoč kvadratnih metrov velikosti.

Naša dodatna prednost izhaja iz načina izvedbe celotnega naročila po sistemu na ključ, ki zajema izdelavo, prevoz in dostavo ter montažo. V sklopu projekta ponujamo, po naročilu, tudi grafično in izvedbeno oblikovanje, pre-press pripravo, grafične simulacije in poskusne printe.

Povpraševanje

Mapa