JUMBO PLAKATI

 

Material
 
Blueback papir 115g
 
 
Tehnologija
 
Digitalni tisk
 
 
Format
 
Po naročilu
 

Jumbo plakat (Billboard) je velika zunanja oglaševalska površina, ki sodi med najbolj prodorne in zapomljive zunanje medije. K učinkovitosti oglaševanja prispeva njihova postavitev na vidnih urbanih in podeželskih lokacijah z visoko frekvenco mimoidočih peščev in voznikov, ter prodorna in vpadljiva podoba oglasa. Pri temu je velikega pomena kakovost tiska samega plakata za kar razpolagamo v podjetju DPI z vrhunsko tehnologijo in strokovno usposobljenim osebjem, ki se ponaša z dolgoletnimi izkušnjami v digitalnem tisku.

Tako jumbo plakati kot Megabordi so postavljeni ob glavnih povezovalnih arterijah in hitrih cestah na katerih se dnevno premika visoko število ljudi.

Megaboardi so kot največji zunanji oglaševalski mediji postavljeni na glavnih regionalnih cestah in mestnih vpadnicah, njihove dimenzije pogosto presegajo 10 metrov širine.
Tako jumbo plakati kot Megabordi so postavljeni ob glavnih povezovalnih arterijah in hitrih cestah na katerih se dnevno premika visoko število ljudi.

Zaradi možnosti nadgradnje oglasa z elementi izrezanimi po obliki in pritrjenimi na panoje, dosegajo plakati visoko prepoznavnost in možnost prilagajanja najrazličnejšim zahtevam kreativnih in oblikovnih rešitev.

Pritegnejo visoko pozornost najširše javnosti ciljnih skupin. Sporočilo strnjeno v geslu in atraktivni podobi na veliki površini, se potencialnemu uporabniku ali potrošnik v kratkem času podzavestno vtisne v spomin in gradi pozitivno percepcijo izdelka in blagovne znamke oglaševalca.

Sporočilo strnjeno v geslu in atraktivni podobi na veliki površini, se potencialnemu uporabniku ali potrošnik v kratkem času podzavestno vtisne v spomin in gradi pozitivno percepcijo izdelka in blagovne znamke oglaševalca.

Ravno zato je predhodno potreben kakovostni tisk samega plakata, kakršnega s hitrimi turbo jet digitalnimi tiskarskimi stroji na Blueback papirju razpolagamo v DPI-ju. Z različnimi formati se prilagajamo posameznim trgom. Naša mesečna kapaciteta tiska presega 700.000 m2, kar nas postavlja na vodilno mesto med ponudniki digitalnega tiska v Sloveniji.

Po končni potrditvi je povprečni rok tiska in dostave zgibanih in oštevilčenih plakatov od dva do tri delovne dni.

 

Naša mesečna kapaciteta tiska presega 700.000 m2, kar nas postavlja na vodilno mesto med ponudniki digitalnega tiska v Sloveniji.

Povpraševanje

Mapa