OKENSKA GRAFIKA

 

Material
 
Samolepilna folija
Perforirana folija
Laminacija
 
Tehnologija
 
Digitalni tisk
Izrez
 
Format
 
Po naročilu
 

Okenska grafika

Okenska grafika je grafično opremljanje raznovrstnih steklenih površin na objektih.

Razpolagamo s široko paleto materialov in samolepilnih folij za polepitev steklenih in na splošno prozornih ali svetlobno dopustnih površin. Možnost prekrivanja celotne ali delne površine, konturni izrez po obliki, popolna ali delna neprepustnost svetlobe ali vidnosti, možnost apliciranja na vsakovrstne podlage: vitraže, okna, steklene stene, vozila mestnega prometa, kulise in razne plastične materiale kot so plexiglas, perspex, polikarbonat, poliester itd., omogoča uporabo okenske grafike v različne namene. Od marketinških ali reklamnih sporočil za razprodaje ali posebne ponudbe do dekorativne opreme prostorov. Uporabljamo le vrhunske materiale, ki zagotavljajo dolgoročno obstojnost in se z lahkoto odstranijo in zamenjajo.

TALNA GRAFIKA

 

Material

Samolepilna folija
Pohodna laminacija
 
Tehnologija
 
Digitalni tisk
Izrez
 
Format
 
Po naročilu
 

Talna grafika

Talna grafika na odporni samolepilni foliji s prožnim lepilom, ki po odstranitvi ne pušča sledov in ne potrebuje zahtevnega čiščenja je več uporabna rešitev za kampanjske akcije kot so sejmi ali razni dogodki ali daljše postavitve v trgovinah, razstavnih salonih in promocijskih akcijah. Služijo tudi kot usmerjevalno ali označevalno talno obeležje, po potrebi tudi za varnostne namenjene. Zaščitena je z laminacijo, ki poveča njeno odpornost na pohod in preprečuje zdrs ter jo zaščiti pred mehanskimi poškodbami.

Ponujamo hitro in zanesljivo izdelavo, dobavo in montažo nalepk.

STENSKA GRAFIKA

 

Material
 
Samolepilna folija
Laminacija
 
Tehnologija
 
Digitalni tisk
Izrez
 
Format
 
Po naročilu
 

Stenska grafika

Stenske nalepke ali foto nalepke se uporabljajo za označevanje v poslovnih, trgovskih, športnih in drugih objektih tako za funkcionalna ter informativna obeležja kot tudi za dekorativno opremljanje in popestritev poslovnih in tudi domačih prostorov domačih. Uporabljamo le visoko kakovostne materiale z garancijo obstojnosti, ki se enostavno montirajo in ravno tako tudi odstranijo, brez poškodovanja površin ali puščanja sledov na steni.

SAMOLEPILNE FOLIJE

 

Material
 
Samolepilna folija
Laminacija
 
Tehnologija
 
Digitalni tisk
Izrez
 
Format
 
Po naročilu
 

Samolepilne folije

Širok izbor samolepilnih folij so kot vsestranski material, primerne za tisk ali izrez grafik za poslovno in tudi domačo uporabo. Razpoložljive so v osnovni beli barvi, prozorni ali v različnih barvah. Najbolj pogosto se uporablja za oglaševanje na zunanjih ali notranjih površinah, uporabljamo jih pa tudi za dekorativno polepitev steklenih površin, sten ter kot talne proti zdrsne nalepke.

Razpolagamo s kakovostnimi materiali, ki so zelo odporni na poškodbe, temperaturo in vodo oz. vlago s katerimi opremljamo tudi vozila ki postanejo tako viden in komunikacijsko učinkovit dinamični medij.

Izrez nalepke je poljuben, konturni ali na mero, apliciranje je izvedljivo tudi na ukrivljenih površinah in na različnih materialih kot so plastika, kovina, steklo, les, betonske ali ometane stene ipd.

Povpraševanje

Mapa